Home Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Kreatív szövegírás, blog
Social Media Marketing
Üzleti kommunikáció
Google Ads
Audit, Sales tanácsadás
Weboldal, webáruház készítés
Kreatív szövegírás, blog
Miről szóljon?

Minden esetben azt javasoljuk, hogy a szöveg közvetlen kapcsolatban álljon cégünkkel, termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal. Amennyiben közösségi médiában posztolunk ez a kapcsolat tágabban értelmezhető és rövidebb bejegyzéseket jelent mint egy blog esetén. A szövegeket előzetes egyeztetés alapján készítjük el, előre megbeszélt időintervallumra.

Social media marketing
Érdemes minden közösségi oldalon jelen lennem?

Nem feltétlenül. Bár minél több fórumon vagyunk jelen annál nagyobb réteget érhetünk el, azonban ezek között jelentős átfedés van. Erőforrástól függően érdemes kevesebb céges profilt létrehozni, de azokat effektíven managelni.

Milyen gyakran kell az oldalaimat látogatnom?

Ez teljes mértékben partnereinktől függ. Van aki csak azt szeretné, hogy manageljük közösségi oldalait de akad olyan is aki a céges profil megkreálása mellett folyamatos tartalomgyártásra tart igényt. Ebben az esetben nincs szükség rendszeres bejelentkezésre.

Üzleti kommunikáció angol nyelven
pexels-kampus-production-8171217
Google ads
Milyen hosszú legyen a szöveg?

Rövid, lényegre törő szöveget kell írnunk. Bár az optimalizáltsági állapot is nagy szerepet játszik fontos azt is észben tartani, hogy a számtalan hirdetés között limitált időnk van megragadni vásárlóink figyelmét.

Mit jelent az optimalizáltsági állapot?

Az optimalizáltsági állapot egy olyan eszköz amely kimutatja mennyire hatékonyan vannak hirdetéseink beállítva. Ez az érték folyamatosan változik, amennyiben nem foglalkozunk vele. Néhány nap alatt akár 95%-ról 87%-ra is visszaeshet. A Google Ads is rendelkezik ilyen mutatóval, így annak nyomon követése kiemelten fontos.

Audit, sales tanácsadás
Miért Hasznos Ez Nekem?

Sok cég életében ritkán változnak a folyamatok, azonban ami a cég első éveiben működött már lehet, hogy korántsem optimális. A piaci helyzet aktuális alakulásával, munkahelyi fluktuációval illetve a digitális fejlődéssel fontos, hogy folyamataink kövessék ezeket a változásokat. Egy külső audit jelentős segítséget nyújt abban, hogy felfedezzük a fejleszthető területeket és az esetleges hiányosságokat.

video-banner-min-new.jpg
Weboldal, webáruház készítés

A digitális marketing és sales szakértője már 2012 óta.

Kapcsolat

Copyright © 2022- FARAGÓ Business Services Kft. – Az oldalt a FARAGÓ Business Services Kft.. készítette. Minden jog fenntartva.

error: Ez a művelet le van tiltva az oldalon.
Segíthetek? Can I help you?